Hyppy! – kehitysvammaisten näyttämötaiteen festivaali Mikkelissä 10.5. klo 18 ja Lappeenrannassa 24.5. klo 18.

Vuonna 2022 Hypyn ystäviä hellitään sekä Mikkelissä että Lappeenrannassa.  Esitysten valmistelut on aloitettu ja tuotannon rattaat raksahtelevat kiivaaseen tahtiin. Loppukesästä päästiin höllentämään esittävän alan rajoituksia ja vahvistamaan festivaalin tapahtuminen. Samassa hötäkässä tuotantoryhmään hyppäsivät mukaan Ossi Välimäki ja Jenni Silvennoinen.

Syyskuussa Mikkelin Hypyn tuottajaksi pestattu lappeenrantalainen Ossi Välimäki on Humakissa opiskellut kulttuurituottaja sekä markkinointiin erikoistunut liiketalouden tradenomi. 29-vuotiaana Ossi on ehtinyt olla mukana tekemässä useita tapahtumia Lappeenrannassa mm. Kulttuuritila Nuijamiehen ja Lappeenrannan kaupungin riveissä. Hyppy! -tapahtuman tuottaminen Mikkeliin onkin Ossille uusi ja mielenkiintoinen haaste ja aluevaltaus.

Todella paljon on saanut perehtyä uuden toimintaympäristön tekijöihin ja toimintatapoihin. Vierailut Mikkelin toimijoiden luona olivat hyvin mielenkiintoisia! Odotan innolla esitysten valmistumista ja itse tapahtumapäivää!

– Ossi Välimäki

Ossi Välimäki

Jenni Silvennoinen aloitti marraskuussa 2021 Hyppy! -tapahtuman rakentamisen Lappeenrantaan. Silvennoinen on koulutukseltaan medianomi (AMK) ja työskennellyt toimittajana sekä järjestötyöntekijänä. Kansantanssia lapsesta asti harrastanut Jenni on päässyt Nuorisoseuroissa toimiessaan kokemaan sekä tekemään talkoolaisena paljon tapahtumia, mutta uusi jännittää silti. 

Tämä on mahtava Hyppy! uuteen ja mielenkiintoiseen tehtävään. Onneksi Ossilla on paljon kokemusta ja meillä on ylipäätään upea tiimi tekemässä tätä. Festivaalilla on iso merkitys, paitsi tekijöille niin varmasti yhteiskunnallisesti myös. Odotetaan päräyttäviä esityksiä!

– Jenni Silvennoinen

Jenni Silvennoinen

Hyppy! antaa osallistujilleen mahdollisuuden tulla nähdyksi ja kuulluksi esiintyjinä, positiivisten katseiden alla, vahvistaen heidän tunne-, toiminta- ja yhteistyötaitoja.

Hyppy! -näyttämötaiteen festivaali Mikkelissä tiistaina 10.5. klo 18 ja Lappeenrannassa 24.5. klo 18.

Kategoriat: Uutiset

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *